Theatergroep LICHTBENDE speelt TU

 

 

TU, POEFFF, KLIKKLAK

 

Eigentijds projectietheater met toverlantaarns en live muziek

Vanuit een fascinatie voor verrassende beelden en beeldverhalen experimenteert Beeldend Theatergroep Lichtbende al ruim vijftien jaar met het fenomeen licht en schaduw. De samenvloeiing van projectie en live muziek staan centraal hun voorstellingen, die zeker niet alleen kinderen boeien.

De voorstellingen van Lichtbende zijn zeer bijzondere kennismakingen van zelden vertoonde lichtbeelden in combinatie met ter plekke gemaakte geluiden en muziek. Het publiek zal de direct gemaakte projecties en muziek fascinerend ondergaan en meegesleept worden in een fantastische en woordloze wereld van verrassende en raadselachtige beelden.

Alle beeldprojecties, die te zien zijn op een gigantisch scherm, worden door prachtige muziek van blaasinstrumenten en bijzondere geluiden begeleid. Bij elkaar vormen ze een uitzonderlijk unieke voorstelling voor jong en oud (van 4 tot 104 jaar).

De spelers staan met hun projectoren, toverlantaarns en instrumenten vr het scherm, zodat het publiek alles wat ze doen kan zien n horen.

Na afloop is er een korte demonstratie van de toverlantaarn.