...

Foto´s Rob Logister

KO met de VLO 2017


Een familievoorstelling met live animatie en muziek.   4+

"Ko met de vlo”, is een bizarre en spannende slapstick over een aandoenlijke zwerfhond die in een liefdevol gezin wordt opgenomen. Wat het gezin niet weet, is dat er in zijn vacht een familie vlooien verstopt zit... een terroriserende plaag voor het hele huishouden!

Voor de hond (en de vlooien) is het huis een waar paradijs. Waar voldoende eten, liefde en aandacht is. De stemming slaat echter al gauw om als het kind van de familie de hond een nacht mee naar bed neemt en in de ochtendvol rode vlekken wakker wordt. Wat te doen, de hond eruit of de vlooien bestrijden? Er wordt voor het laatste gekozen. Het huis wordt grondig schoongemaakt en de vlooien op alle mogelijke manieren bestreden, en als hun aantallen afnemen wordt de stemming in het gezin weer vrolijker. Voor het leven van de vlooien verandert echter het paradijs in chaos en ontreddering: hun vrolijke dansorkestjes veranderen in treurmarsen.

Beide werelden worden parallel getoond maar afzonderlijk hebben ze
geen idee wat de uitwerking is van hun daden op het leven van de ander. Een tragikomische clash van werelden, diametraal verlopend van vreugde naar verdriet en visa versa, elk in hun eigen kosmos maar zonder het te beseffen zo met elkaar verbonden te zijn. Een surrealistisch verhaal met een verrassende afloop.

 

"Ko met de vlo" is een muziektheater met toverlantaarn-animaties en livemuziek.

De voorstelling duurt 55 minuten en is geschikt voor iedereen van 4 tot 104, zonder gesproken woord.

 

UITVOERENDEN: Marie Raemakers, Rob Logister, Rop Severien (projectiespelers), Helene Jank (muziek) Jeannette van Steen (eindregie en dramaturgie)

PRODUCTIE: Marie Raemakers en Rob Logister

KO MET DE VLO

TECHNIEK & PRIJS 

p